Om Bimi® broccoli

En grönsak du kommer att älska. Bimi® broccoli är inte bara en fröjd för ögat och smaklökarna, den är dessutom jättenyttig. Den innehåller mängder av vitaminer och andra näringsämnen som är bra för hälsan.

Bimi® broccoli är den perfekta grönsaken för dig som tycker om att laga mat. Och den är precis lika god som den är lätt att tillaga. Du kan inte misslyckas även om det är första gången du provar att tillaga den.

Krispig, smakrik och full av näringsämnen. Denna hybrid mellan broccoli och kai lan (kinesisk broccoli) har tagits fram av japanska forskare med hjälp av klassiska växtförädlingstekniker.

Bimi® broccoli är extremt lätt att tillaga och behöver varken rensas eller skäras. Du kan äta allt, från stjälk till topp. En annan fördel är att den går snabbt att tillaga. Du kan koka den, steka den i ugnen eller stekpannan, grilla den eller äta den rå – ett snabbt sätt att sätta lite extra piff på dina favoriträtter.

Hur Smakar Bimi® Broccoli?

Den har en mild men tydlig smak och en konsistens som påminner lite om sparris. En underbar mix av smaker kombinerat med en härlig krispighet.

Skäl att älska Bimi® broccoli

Supergod, full av näringsämnen och passar till det mesta. Här är 10 skäl att älska Bimi® broccoli.