Grillad Bimi® Broccoli med romescosås och rostade mandlar

Grillad Bimi® Broccoli med romescosås och rostade mandlar

Specifications

Förberedelser

5 Minuter

Tillagning

5 Minuter

Portioner

2

Näringsinnehåll per portion

  • 474
  • Fett 31.7g
  • Mättat fett 8.8g
  • Kolhydrater 26.1g
  • Sockerarter 6g
  • Fiber 8.5g
  • Protein 18.3g
  • Salt 0.9g

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienser till såsen i en matberedare och mixa tills de blandas men inte så länge att de förlorar allt tuggmotstånd. Krydda med havssalt och malen svartpeppar.

  2. Sätt en stor grillpanna på medelhög värme. Pensla Bimi® Broccoli med olja och smör, tillsätt generöst med havssalt och grilla i ca 4 minuter på varje sida tills varje bimistjälk blir mjuk och har tydliga märken från grillpannan. Om du vill ha bimin ännu mjukare, tillsätt lite vatten i pannan och låt stå under lock i 1-2 minuter.

  3. Lägg ricottan på brödskivorna och toppa med grillad Bimi® Broccoli, romescosås och rostade mandlar.

  4. Servera direkt medan den grillade bimin fortfarande är varm.