Sallad med ångkokt Bimi® broccoli, pancetta, getost och valnötter

Sallad med ångkokt Bimi® broccoli, pancetta, getost och valnötter

Specifications

Förberedelser

5 Minuter

Tillagning

25 Minuter

Portioner

2

Näringsinnehåll per portion

  • 541
  • Fett 46,7g
  • Mättat fett 15,9g
  • Kolhydrater 4,5g
  • Sockerarter 2,8g
  • Fiber 4,5g
  • Protein 24,4g
  • Salt 3,4g

Gör så här

  1. Ångkoka Bimi® Broccoli i 3-4 minuter.

  2. Grovhacka valnötterna och rosta dem i en stekpanna utan fett

  3. Häll valnötterna i en skål och sprödstek pancettan i samma stekpanna.

  4. Lägg sedan pancettan på hushållspapper och ta av stekpannan från spisplattan.

  5. Blanda oljan, citronsaften och senapen till en dressing och krydda efter behag.

  6. Blanda i salladen och Bimi® Broccoli i dressingen, lägg upp på två tallrikar, toppa med ost och pancetta och strö på valnötterna.