Sallad med ångkokt Bimi® broccoli, pancetta, getost och valnötter
Specifications
Förberedelser
5 Minuter
Tillagning
25 Minuter
Portioner
2
Näringsinnehåll per portion
- 541
- Fett 46,7g
- Mättat fett 15,9g
- Kolhydrater 4,5g
- Sockerarter 2,8g
- Fiber 4,5g
- Protein 24,4g
- Salt 3,4g
Gör så här
-
Ångkoka Bimi® Broccoli i 3-4 minuter.
-
Grovhacka valnötterna och rosta dem i en stekpanna utan fett
-
Häll valnötterna i en skål och sprödstek pancettan i samma stekpanna.
-
Lägg sedan pancettan på hushållspapper och ta av stekpannan från spisplattan.
-
Blanda oljan, citronsaften och senapen till en dressing och krydda efter behag.
-
Blanda i salladen och Bimi® Broccoli i dressingen, lägg upp på två tallrikar, toppa med ost och pancetta och strö på valnötterna.