Prenumerera på vårt nyhetsbrev

REGLER OCH VILLKOR

Utlottning av vattenflaska från Bimi® Broccoli

 1. Tävlingen pågår hela året (2020).
 2. Fem vinnare dras varje månad.
 3. Dragningen sker den första arbetsdagen i varje månad och vinnarna dras bland alla deltagare som anmält sig under föregående månad.
 4. Tävlingen är öppen för alla i Sverige över 18 år, med undantag för anställda på Coregeo® Ltd och deras familjemedlemmar, företag med direkt koppling till Bimi® broccoli eller andra personer som yrkesmässigt har anknytning till tävlingen.
 5. Tävlingen arrangeras av Coregeo® Ltd, PO Box 1079, Maidstone, ME18 6WX.
 6. Inget köp krävs. För att delta i tävlingen måste du fylla i dina uppgifter på följande sida: Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
 7. Du kan registrera dina uppgifter för att delta i utlottningen från den 1 januari 2020 till och med 31 december 2020 (fram till kl. 23.59).
 8. Priset skickas till vinnarens angivna adress.
 9. Arrangören kommer säkerställa att webbplatsen är tillgänglig, men ansvarar inte för eventuella tekniska problem eller kommunikationsproblem för enskilda personer.
 10. Inga gruppanmälningar, automatiskt genererade anmälningar eller anmälningar via tredje part accepteras.
 11. Vinnarna dras slumpmässigt, under tillsyn av oberoende part, i slutet av varje månad.
 12. Varje månad kommer fem vinnare att utses i denna tävling. Varje vinnare får en vattenflaska med Bimi® broccoli-loggan hemskickad till sin angivna adress.
 13. Priset kan inte skickas tillbaka, det kan inte heller bytas mot kontanter eller andra priser av mindre värde. Arrangörens beslut är slutgiltigt och ingen korrespondens kommer att inledas efter vinsten delats ut.
 14. I händelse av oförutsedda omständigheter förbehåller arrangören sig rätten att erbjuda ett alternativt pris av lika eller högre värde.
 15. Vinnarnas namn kan komma att publiceras.
 16. Deltagarnas personuppgifter kommer endast att användas i enlighet med gällande EU dataskyddslagstiftning och kommer inte (utom vad som anges ovan) att lämnas ut till tredje part utan den enskilde deltagarens föregående medgivande.
 17. När du anger dina uppgifter i anmälningsformuläret samtycker du till att få kommunikation från Coregeo® såsom nyhetsbrev eller annan marknadsföringskommunikation. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att markera rutan Avbryt prenumeration i alla meddelanden du får från Coregeo®. Du samtycker även till att din e-postadress delas med Facebook och Google för marknadsföringsändamål.
 18. Deltagarnas personuppgifter kommer endast att användas i enlighet med gällande brittisk dataskyddslagstiftning och kommer inte (utom vad som anges ovan) att lämnas ut till tredje part utan den enskilde deltagarens föregående medgivande.