Full av näring

Nyttigheterna: Näring Och Andra Fördelar

Bimi® broccoli gör det både gott och enkelt att äta grönare. Den är full av viktiga näringsämnen. Här kan du läsa mer om hur denna supergrönsak får dig och hela din familj att må bra.

Ren Grön Energi

Bimi® broccoli är snabbmat i dess mest naturliga form och hjälper dig att må bra. Denna goda grönsak innehåller mängder av folat – en B-vitamin som bidrar till minskade trötthetskänslor.

Må Bra

Bimi® broccoli innehåller vitamin A och C för huden, kalium för blodtrycket och folat (B-vitamin) som boostar immunförsvaret – ett välsmakande sätt att ta hand om sig själv.

Se Bra Ut

Denna mångsidiga grönsak innehåller få kalorier och lite fett. Ett naturligt sätt att äta hälsosamt utan att kompromissa med smaken.

Bra För Gravida

Bimi® broccoli är ett bra val för blivande mammor. Den är rik på folat, ett vitamin som är viktig för fertiliteten och under de 12 första veckorna av graviditeten.

Näringsinnehåll

Näringsinnehåll per 100 g

Energi
148 kJ/35 kcal
Fett
0,2 g
Varav mättat fett
0,1 g
Kolhydrater
2,7 g
Varav sockerarter
2 g
Fibrer
3,7 g
Protein
3,8 g
Salt
0,02 g
Vitamin A
367 μg
Vitamin E
1,1 mg
Vitamin C
45 mg
Folat
71 μg
Kalium
358 mg
Kalcium
70 mg
Fosfor
98 mg
Järn
0,8 mg
Mangan
0,46 mg

Bimi® broccoli innehåller massor av viktiga näringsämnen.

Bimi® broccoli är ett självklart och naturligt inslag i en sund och välbalanserad kost.

Superfood

Bimi® broccoli är äkta superfood, det vill säga mat som innehåller mycket höga halter av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Livsmedlen nedan är utmärkta exempel på superfood och vi har kombinerat några av dem med Bimi® broccoli och skapat välsmakande rätter som får dig att må bra.