Potatissallad med Bimi®-broccoli
Frisk, färgglad och full av sommarkänsla. En krispig och fräsch potatissallad med Bimi®-broccoli, tunt skivade rädisor och en syrligt söt honungsdressing. Perfekt som tillbehör till grillat, picknicken eller midsommar.
Specifications
Förberedelser
10 Minuter
Tillagning
10 Minuter
Portioner
4
Gör så här
-
Skär de avsvalnade potatisarna i lagom stora bitar. Finhacka rödlöken och skiva rädisorna tunt.
-
Koka Bimi® broccoli i 3–4 minuter tills den är något mjuk men fortfarande har tuggmotstånd. Låt rinna av och lägg på en skärbräda. Krydda med salt, peppar och chili, ringla över lite honung och skär i mindre bitar.
-
Blanda olivolja, dijonsenap, honung, vinäger, citronsaft och hackade örter till en dressing. Smaka av med salt och peppar.
-
Vänd ner potatis, rödlök, rädisor och Bimi® broccoli i dressingen. Lägg upp i en serveringsskål eller på ett fat och njut!
Tips:
Toppa med extra örter precis innan servering för en fräsch finish.
Den här salladen är lika god ljummen som kall, det perfekta somriga tillbehöret.